wix8124445
top of page

Star

Naam: IC Blazing Star Made by Mexx

Geboren: 30-07-2019

Ouders: NW SC Cat2Be Nespresse Bukeela-DK JW DVM x IC Perfect Change Beast Mode-NL

Kleur: Blue tortie mitted 

Testen

-DNA HCM en PKD: negatief

-Bloedgroepbepaling: A (DNA en serologisch)

-Echo HCM en PKD: vrij (Juli 2020/Mei 2022)

-FIV/FeLV: negatief (Juli 2020/Maart 2021/Mei 2022)

Star komt uit het B-nest. net als zus Buttercup.

Het was niet de bedoeling dat beide dames zouden blijven. Star zou eigenlijk voor de fok weg mogen, maar dit meisje is onder mijn huid gekropen. 

Star is een spring in het veld, een tornado, ze gaat van 0 naar 100 en geeft altijd alles. Ze kan heerlijk spelen, alleen of met welke kat er maar zin heeft, maar ze kan zich ook vol overgave op schoot of in je nek kruipen en heel hard spinnen, het maakt haar niet uit of je nu kent of niet.

Star is net als haar moeder een kieskeurige eter en kan rustig een dag overslaan als ze het te druk heeft met andere dingen of als het voer niet lekker genoeg is. En net als haar moeder en zus heeft ze prachtige blauwe ogen. Verder lijkt Star op haar vader. Ze heeft een mooi lang lijf, lange poten, een volle pluim staart en een heerlijke zachte bunnycoat.

Star is ondertussen een mooie volwassen dame en door haar medische testen gekomen en heeft in Juni 2021 haar eerste nest gekregen (G-nest). Star is in de zomer van 2022 weer gedekt, in Augustus 2022 is ze bevallen van het J-nest en daarna is ze gesterilliseerd.

Ze mag, als het juiste huisje zich aandient, verhuizen naar een nieuw huisje, omdat ze zich niet prettig voelt in een groep katten. 

bottom of page