wix8124445
top of page

Beschikbare kittens

Mensen op de wachtlijst hebben voorrang op de aangeboden kittens, maar u mag altijd reageren als u interesse heeft.

26-1-2023

Brie en Manchego van het J nest zijn beschikbaar voor de liefhebber.

Brie van het J nest is ook nog beschikbaar. Zij en wij snappen er niks van. Brie is bij elk bezoek het liefste kitten, het aanhankelijkste, het sociaalste en speelste, ze kruipt bij iedereen op schoot en vindt iedereen lie, maar iedereen loopt haar voorbij. En ze doet zo haar best. Brie is enorm aanhankelijk, ligt het liefst op schoot of op bed bij je, geeft kusjes, praat tegen je en is gewoon het leukste kitten ooit met een heerlijke volle en zachte vacht. Helaas kan tot nu toe niemand door haar vlekjes heen kijken. Brie is een seal tortie mitted. Ze krijgt rode vlekjes door haar seal vachtje en gaat een donkere versie van haar moederStar worden. 

Brie past bij elk gezin, kinderen, geen kinderen, oud of jong, andere huisdieren, als ze maar aandacht krijgt, dan is ze gelukkig. Brie mag alleen bij een andere kat geplaatst worden, ze past bij nagenoeg elke kat, mits deze niet al ouder (6+ jaar) is, of heel wild.

Daarnaast zal kitten Manchego van het J nest half/eind Januari beschikbaar komen met zijn halfzus Crispy, zij mogen alleen samen verhuizen omdat zij samen echt een eenheid zijn. Manchego is een heel lief en sociaal katertje dat veel kletst, net als zijn moeder. Hij heeft een enorm fluffy vacht die een wekelijkse kambeurt nodig zal hebben, maar dit vindt hij geen probleem. Hij is daarnaast heel energiek en heeft geregeld de gekke 5 minuten. Cripsy remt hem af als hij te wild wordt en speelt met hem mee als hij lekker wil rondrennen.

Voor meer info kan u contact opnemen en een voorstel berichtje sturen.

bottom of page