wix8124445
top of page

Over de cattery

Mijn naam is Loes, ik werk in een dierenartsenpraktijk in het oosten van het land en naast mijn werk zijn mijn grootste hobbies de katten en fotograferen.  

Ik heb jaren kittens opgevangen voor het lokale asiel en vond hierin mijn passie voor katten en nestjes.  Tegelijk had ik mijn 1e Ragdoll gekocht en hiermee startte de liefde voor het ras. Al snel had ik besloten dat ik me wilde toeleggen op het helpen verbeteren van dit geweldige ras en heb ik in 2016 mijn catterynaam aangevraagd. 

 

De catterynaam is ontstaan als nagedachtenis aan mijn overleden herder Mexx. Mexx was tijdens het opvangen van de pleegnestjes een enorme hulp en hij was ook de reden dat htk kitten Molly bij ons  bleef en mijn kattenliefde groeide.

 

Na meerdere shows gelopen te hebben met de castraten wist ik wat voor type Ragdoll ik wilde fokken en is in 2017 het eerste fok kitten hier komen wonen. 

 

Cattery Made by Mexx is een huiselijke cattery. De katten leven in huis, waar ze overal mogen komen en in de nacht lekker op bed slapen. Ze hebben daarnaast een veilig afgezette tuin tot hun beschikking waar ze heerlijk kunnen rondrennen of zonnen.

Op dit moment bestaat de cattery uit 4 open poesjes en 2 castraten.

Cattery Made by Mexx wil gezonde, sociale en echte Ragdolls fokken, met hun points en hun prachtige blauwe ogen. Ik hoop me vooral te kunnen richten op het behouden van de prachtige blauwe ogen en lieve karakter in dit ras, en met een lichte voorkeur voor tortie en red/cream kleuren.

bottom of page