wix8124445
top of page

Buttercup

Naam: NW'22 SC Buttercup Made by Mexx

Geboren: 30-07-2019

Ouders: NW'21 SC Cat2Be Nespresse Bukeela-DK JW DVM x IC Perfect Change Beast Mode-NL

Kleur: Blue tortie mitted 

Testen

-DNA HCM en PKD: negatief

-Bloedgroepbepaling: A (DNA en serologisch)

-Echo HCM en PKD: vrij (Juli 2020/Mei 2022/Sept 2023)

-FIV/FeLV: negatief (voor elke dekking)

Buttercup (ook wel Cupje genoemd) is een dochter van Mette uit het B-nest.

Buttercup stal met haar tekening al direct de show, maar naarmate ze ouder werd bleek ze ook nog eens een geweldig karakter te hebben en fijne vacht.

Buttercup is een heerlijk sociaal en vriendelijk meisje. Erg zacht van karakter en erg rustig. Ze zal zich nooit opdringen, maar als je alleen bent en de andere poezen zijn er even niet, dan gaat ze er voor de vole 100% voor en laat ze haar flinke motor ronken. 

In tegenstelling tot haar moeder is Buttercup een kleine veelvraat. Ze eet graag en ze lust alles. Ze is dus een beetje chubby :-). Maar dat betekend alleen maar dat ze een krolsheid en dracht gewoon ingaat met wat reserves.

Buttercup is na haar nest flink gegroeid en heeft zich ontwikkeld tot een mooie volwassen dame, haar vacht is flink aan het groeien al ze moet haar babyvet nog verliezen. Maar ze lijkt nu al ongelofelijk veel op haar moeder Mette, met haar volle vacht en een paar prachtige blauwe ogen. Buttercup is een mooie grote dame.

Buttercup heeft haar medische testen ondergaan en heeft in de Herfst van 2020 haar eerste nest gehad, het F-nest.

Ondertussen heeft ze haar 2e nest  (H-nest) in de Zomer van 2021 gekregen, waarna ze tijdelijk op een staafje is gezet en nu een fokpauze heeft van ongeveer 1-2 jaar.

bottom of page