wix8124445

Huisdieren

Minka (SP The Wishfairy's Serena) 23-07-2013

Minka is de eerste Ragdoll hier in huis geweest. Ze is erbij gekomen als vriendinnetje voor Molly toen witte herder Mexx was overleden.

Ik zocht eigenlijk een grote donkere Ragdoll, maar kwam thuis met een klein lilac bicolor meisje. Minka is een geweldig zachtaardig poesje. Ze zal zich nooit opdringen, zal nooit haar nagels gebruiken en gaat veel haar eigen gang.

Ze heeft een flinke vacht en een geweldige uitstraling. Ondanks haar kleine afmeting (3,9 kg) en minder perfecte bicolor aftekening deed ze het erg goed op shows en heeft ze ondertussen haar laatste titel al weer gehaald in Maart 2019, Minka is een Supreme Premoir en gaat met show pensioen. 

 

 

Molly 31-05-2011

Molly was de eerste kat in huis. Ze was een pleegkitten uit het eerste jaar dat ik opving voor het asiel. Ze was een beetje blijven hangen hier omdat ze niet sociaal was naar mensen, maar wel dol was op onze herder Mexx.

Nadat Mexx overleed vond ze mij ook wel leuk en nu enkele jaren later is ze een sociale poes die zelfs op shows heeft meegedaan en enkele malen BIS is geworden.

Molly is nu met showpensioen omdat ze het minder leuk begon te vinden. 

Molly heeft 4 jaren meegeholpen bij de opvang van pleegkittens en kon goed overweg met moederpoezen. Ook nu laat ze zien dat ze een steun is voor moeders en een hulp in de opvoeding vanaf dat de kittens los door de kamer lopen.

  • Cattery Made by Mexx
  • Cattery Made by Mexx