wix8124445
top of page

Huisdieren

Molly 31-05-2011

Molly was de eerste kat in huis. Ze was een pleegkitten uit het eerste jaar dat ik opving voor het asiel. Ze was een beetje blijven hangen hier omdat ze niet sociaal was naar mensen, maar wel dol was op onze herder Mexx.

Nadat Mexx overleed vond ze mij ook wel leuk en nu enkele jaren later is ze een sociale poes die zelfs op shows heeft meegedaan en enkele malen BIS is geworden.

Molly is nu met showpensioen omdat ze het minder leuk begon te vinden. 

Molly heeft 4 jaren meegeholpen bij de opvang van pleegkittens en kon goed overweg met moederpoezen. Ook nu laat ze zien dat ze een steun is voor moeders en een hulp in de opvoeding vanaf dat de kittens los door de kamer lopen.

Naantje (SP Banana Shrub Made by Mexx) 31-7-2020 tot 9-8-2023

Naantje was de broer van Buttercup en Star uit het B nest.

Hij is vanwege een combi van prive omstandigheden en darmklachten begin 2021 terug gekomen  in de cattery. De eerste maanden heeft hij bij mijn ouders gezeten, zodat we zijn darmklachten konden observeren. Al snel was hij volledig opgeknapt en op dieetvoer was hij 100% fit en genoot hij van alle aandacht bij mijn ouders.

Na een half jaar hebben we besloten om hem te in de cattery groep te introduceren, zodat hij weer soortgenootjes om zich heen zou hebben.

Naantje werd zonder morren geaccepteerd. Zijn moeder Mette en hij waren een hecht setje en zij sliepen en speelden veel samen. Ook met Fientje had hij een hechte band. Naan was ook dol op de kittens en is een extra speeltoestel voor ze.

Naan ging geregeld mee naar show als gezelschap voor de dames en deed het geweldig, het was een grote softe knuffelbeer die genoot van het showen en de aandacht.

Helaas in Naantje op 9-8-2023 zeer onverwacht overleden, waarschijnlijk een hersenbloeding, het ene moment at en speelde hij en even later is hij ineengezakt op bed en overleden.

Hij was zo speciaal en zal nooit vergeten worden.

13 weken dblauw3.JPG
IMG-20200507-WA0000.jpg
upload_1137.jpg
20210208_120603(0).jpg
DSC04971.JPG.jpg
bottom of page