wix8124445
 

Huisdieren

Molly 31-05-2011

Molly was de eerste kat in huis. Ze was een pleegkitten uit het eerste jaar dat ik opving voor het asiel. Ze was een beetje blijven hangen hier omdat ze niet sociaal was naar mensen, maar wel dol was op onze herder Mexx.

Nadat Mexx overleed vond ze mij ook wel leuk en nu enkele jaren later is ze een sociale poes die zelfs op shows heeft meegedaan en enkele malen BIS is geworden.

Molly is nu met showpensioen omdat ze het minder leuk begon te vinden. 

Molly heeft 4 jaren meegeholpen bij de opvang van pleegkittens en kon goed overweg met moederpoezen. Ook nu laat ze zien dat ze een steun is voor moeders en een hulp in de opvoeding vanaf dat de kittens los door de kamer lopen.

Naantje (Banana Shrub Made by Mexx) 31-7-2020

Naantje is de broer van Buttercup en Star uit het B nest.

Hij is vanwege een combi van prive omstandigheden  en darmklachten vorig jaar terug gekomen  in de cattery. De eerste maanden heeft hij bij mijn ouders gezeten, zodat we zijn darmklachten konden observeren. Al snel was hij volledig opgeknapt en zelfs van het dieetvoer af en genoot hij van alle aandacht bij mijn ouders.

Na een half jaar hebben we besloten om hem te in de cattery groep te introduceren, zodat hij weer soortgenootjes om zich heen zou hebben.

Naantje werd zonder morren geaccepteerd. Zijn moeder Mette en hij zijn een hecht setje en zij slapen en spelen veel samen. Naan is ook dol op de kittens en is een extra speeltoestel voor ze.

Naan is 1x mee naar show geweest als gezelschap en deed het geweldig, het is een grote softe knuffelbeer. Hopelijk kan hij in de toekomst vaker mee als gezelschap voor de dames.

13 weken dblauw3.JPG
IMG-20200507-WA0000.jpg
upload_1137.jpg
20210208_120603(0).jpg
DSC04971.JPG.jpg