wix8124445
top of page

Callen

Naam: Mossatösens Callen

Geboren: 06-06-2019

Ouders: Vickan's Miss Li x X-Gårdös Goliat

Kleur: Cream Tabby Mitted 

Testen

-DNA HCM: negatief

-Bloedgroepbepaling: A (dna)

-Echo HCM en PKD: vrij (Maart 2021, April 2024)

-FIV/FeLV: vrij (April 2024)

Callen is in April 2024 bij ons gekomen vanuit Zweden. Ik was al een tijdje opzoek naar een eigen kater en stond al op de wachtlijst voor een kittenkater toen Callen voorbij kwam. Na wat contact werd hij aangeboden voor de verkoop en is hij enkele weken later naar Nederland gekomen.

Callen is een mooie grove kater (van 6 a 6,5 kg) met een super zachte, makkelijke vacht en knalblauwe ogen. Daarnaast is hij heel lief naar mensen en de andere katten. Hij is wat minder gewend dan mijn eigen katten omdat hij ook nooit naar shows is geweest. Maar hij went snel en langzaam mogen we steeds meer doen aan verzorging.

Callen is een heel zachtaardige kater naar de andere katten, hij loopt direct weg bij een boze blik van Molly of een grom van Star. Hij kan met alle katten overweg, zal zich nooit opdringen, maar geniet van de knuffelmomentjes in zijn eigen plekje. Hij zit helaas in de (katten)berging omdat hij soms sproeit (vanwege de poezen in huis), maar de andere katten kunnen door een hek wel contact met hem hebben en hij loopt geregeld los achter of buiten.

Callen zal in 2024 alle poezen mogen dekken en waarschijnlijk begin volgend jaar met pensioen mogen, na zijn castratie mag hij dan lekker verhuizen naar een huisje waar hij alle aandacht kan krijgen als schootkat.

bottom of page