wix8124445

Herplaatsers

Natuurlijk wil ik graag alle katjes in mijn cattery houden. Het zijn op de eerste plaats huisdieren, daarna pas fokdieren. Helaas voelt niet elke kat zich fijn in een cattery en moet je soms in het belang van het dier een beter passend huisje zoeken.

Mochten er herplaatsers beschikbaar zijn, dan worden deze hier benoemd.

Meggan (IC Carmiya Beruthiel-PL) + Dark Lady D-nest

Meggan is een op en top moedertje, ze geeft mooie en lieve babies en is op haar best als ze drachtig is of haar babies heeft. Helaas is ze ook heel beschermend tov van de andere katten. Zij mogen van haar niet in de buurt van de kittens komen, of zelfs maar in de ruimte in huis om haar kittens heen.

Aangezien de kittens na de eerste 3 weken toch beneden in de woonkamer moeten wennen en leven, geeft dit enorm veel onrust in de groep en bij Meggan zelf. Daarnaast eigent Meggan zich ook graag de kittens van anderen toe en sinds haar laatste nest kan ze ook niet meer door 1 deur met Molly (de oudste in de groep).

Ze zal dus na het D-nest tegelijk met haar kittens gesteriliseerd worden en mag dan verhuizen naar een nieuw huisje (vanaf eind September).

Het liefst zie ik haar verhuizen met een van haar kittens (tzt zal gekeken worden welk kitten er het beste bij haar past). Mensen die op de wachtlijst staan voor een kitten en haar erbij willen adopteren hebben voorrang.

Meggan is een echte poes. Eigenwijs, een diva, ze redt zichzelf wel en heeft ons mensen niet nodig. Maar ze kan ook heerlijk bij je komen zitten en dan haar aandachtsmomentjes opeisen. Ze heeft nog nooit naar mensen in huis uitgehaald, laat zich makkelijk borstelen (al heeft ze een heel makkelijke vacht en is dit eigenlijk niet nodig), haar nagels knippen en tabletten of druppels toedienen als dit moet. Ze is wel erg vocaal en laat wel weten dat ze iets echt niet leuk vindt, maar daar blijft het bij.

Ze is elke jaar voor haar medische testen gegaan, is bij met haar vaccinaties, zal voor vertrek nogmaals behandeld worden tegen vlooien en wormen en heeft verder nooit enige medische problemen gehad.

Ze zoekt een rustig huis (geen jonge kinderen), met haar kitten, met de mogelijkheid om een frisse neus te halen op een afgesloten balkon of in een afgesloten tuin. Liefst geen of maar 1 rustige, niet bedreigende andere kat aanwezig ivm haar beschermende aard.

Ze mag verhuizen tegen castratie kosten omdat ze met haar kitten verhuisd.

 

  • Cattery Made by Mexx
  • Cattery Made by Mexx