wix8124445
top of page

Herplaatsers

Natuurlijk wil ik graag alle katjes in mijn cattery houden. Het zijn op de eerste plaats huisdieren, daarna pas fokdieren. Helaas voelt niet elke kat zich fijn in een cattery en moet je soms in het belang van het dier een beter passend huisje zoeken.

Mochten er herplaatsers beschikbaar zijn, dan worden deze hier benoemd.

Beschikbare herplaatsers icm kitten

Voor Star en Cripsy zoeken we (begin 2023) een nieuw huisje.

Crispy (mag verhuizen met kitten Manchego)

Naam: It's Honey Crisp Made by Mexx

Geboren: 26-03-2022

Kleur: seal bicolor 

Crispy is een poes met een eigen willetje. Ze is dol op mensen en is altijd ergens in je omgeving te vinden en het liefst op schoot, maar kan wel van zich laten horen als ze het ergens niet mee eens is. Het blijft altijd bij een heleboel gemekker en ze moet gewoon altijd haar mening geven over alles.

Crispy is dol op de kittens hier in huis en laat het zelfs toe als ze bij haar proberen te drinken, vandaar dat ik haar graag zie verhuizen met kitten Manchego.

 

Cripsy is erg nieuwsgierig, maar soms wel even afwachtend als het te druk is. Ze is speels en zit graag in de tuin, ze heeft dan ook een afgesloten, catproof ren, balkon of tuin nodig (alleen een schutting is niet voldoende om haar binnen te houden). Als er kinderen over de vloer zijn wil ze altijd in de buurt zitten en kijken en speelt graag samen met een hengeltje. Zolang een kindje haar met respect behandeld zal ze hier perfect bij kunnen. Ze geeft wel liefdesbeetjes, vandaar dat erg jonge kinderen minder geschikt zijn.

Crispy is gesteriliseerd, is bij met haar vaccinaties, ontworming, heeft een stamboom, chip en paspoort en mag vanaf half Jan verhuizen met Manchego. Voor dit setje wordt 1,5 kittenprijs gevraagd. 

Star

Naam: IC Blazing Star Made by Mexx

Geboren: 30-07-2019

Kleur: blue tortie mitted 

Star is hier geboren en al was het niet de bedoeling dat ze bleef, ze had zelf bedacht dat ze graag wilde blijven, dus bleef dit lieve meisje hier, samen met haar moeder Mette en zus Buttercup. Het was ook niet de bedoeling dat ze ooit nog zou verhuizen, maar helaas heb je soms geen keuze als fokker en moet je voor het geluk van je kat kiezen.

Star trekt zich hier vaak terug boven of buiten, ze heeft niet echt een klik met de andere katten al maakt ze geen ruzie.  Ze is daarentegen dol op mensen en springt bij elke vreemde op schoot. Elke avond komt ze op bed bij je liggen, kusjes geven, een poot tegen je hoofd leggen of je een flinke wasbeurt geven. Ook ligt ze graag op schoot als een baby waarbij je dan haar buikje moet aaien.  Ze heeft een heerlijke zachte vacht die nagenoeg onderhoudsvrij is. Star speelt graag met een hengel en geniet van in de tuin liggen en vliegjes vangen. Ze kan zichzelf vermaken, maar komt geregeld even checken waar iedereen is en om geknuffeld te worden.

Ze is bij met haar vaccinaties, heeft een chip en paspoort en is al gesteriliseerd voor ze herplaatst wordt.

Star heeft een afgesloten, catproof groot balkon, ren of tuin nodig (alleen een schutting is niet voldoende om haar binnen te houden). Star kent geen kinderen, maar ik verwacht dat daar geen problemen omdat ze zo lief is.

Ze mag alleen in een katvrij huishouden geplaatst worden, omdat ze graag alle aandacht heeft en dit ook verdiend.

Star mag vanaf begin februari verhuizen. Voor Star worden herplaats kosten gevraagd a 350 euro.

DSC07114.JPG
zwart 16 weken.JPG
crispy.JPG
20210227_091633.jpg
bottom of page