wix8124445
top of page

Herplaatsers

Natuurlijk wil ik graag alle katjes in mijn cattery houden. Het zijn op de eerste plaats huisdieren, daarna pas fokdieren. Helaas voelt niet elke kat zich fijn in een cattery en moet je soms in het belang van het dier een beter passend huisje zoeken.

Mochten er herplaatsers beschikbaar zijn, dan worden deze hier benoemd. U mag altijd informeren, soms komt er binnenkort een herplaatser vrij die nog niet vermeld staat of weten we een andere cattery die herplaatsers gaat hebben.

Stuur een zo uitgebreid mogelijke email, voorzien van oa uw naam, leeftijd, gezinssituatie, woonsituatie (is er bv een afgeschermde buitenruimte?), andere aanwezige huisdieren, ervaring met katten en vachtverzorging etc.

Star

Naam: IC/IP Blazing Star Made by Mexx

Geboren: 30-07-2019

Kleur: blue tortie mitted 

Star is hier geboren en al was het niet de bedoeling dat ze bleef, ze had zelf bedacht dat ze graag wilde blijven, dus bleef dit lieve meisje hier, samen met haar moeder Mette en zus Buttercup. Het was ook niet de bedoeling dat ze ooit nog zou verhuizen, maar helaas heb je soms geen keuze als fokker en moet je voor het geluk van je kat kiezen.

Star trekt zich hier vaak terug boven of buiten, ze heeft niet echt een klik met de andere katten al maakt ze geen ruzie.  Ze is daarentegen dol op mensen en springt bij elke vreemde op schoot. Elke avond komt ze op bed bij je liggen, kusjes geven, een poot tegen je hoofd leggen of je een flinke wasbeurt geven. Ook ligt ze graag op schoot als een baby waarbij je dan haar buikje moet aaien.  Ze heeft een heerlijke zachte vacht die nagenoeg onderhoudsvrij is. Star speelt graag met een hengel en geniet van in de tuin liggen en vliegjes vangen. Ze kan zichzelf vermaken, maar komt geregeld even checken waar iedereen is en om geknuffeld te worden.

Ze is bij met haar vaccinaties, heeft een chip en paspoort en is al gesteriliseerd.

Star is erg speciaal en zit niet op de schopstoel, ze mag alleen weg naar een huisje waar ze het beter krijgt, vandaar dat we enkele eisen hebben voor haar nieuwe huisje.

*Star heeft een catproof groot balkon (ruimte voor een sprintje), grote ren of afgezette tuin nodig (alleen een schutting is niet voldoende om haar binnen te houden). Voor zij mag verhuizen zal dit in orde moeten zijn.

**Star kent geen kinderen in huis, maar ik verwacht dat daar geen problemen.  Star is namelijk zo lief, ook naar het jonge nichtje dat soms langskomt, maar omdat Star geen angst kent en zo een openstaande deur uitloopt plaatsen we haar liever niet bij gezinnen met jonge kinderen(< 12 jaar).

***Star kent geen honden, dus een hondvrij huishouden is een vereiste.

****Ze mag alleen in een katvrij huishouden geplaatst worden, waar vaak iemand thuis is, omdat ze graag alle aandacht heeft en dit ook verdiend. Evt kan er tzt wel een rustig kitten bij geplaatst worden.

Star mag vanaf September 2023 verhuizen. Voor Star worden herplaats kosten gevraagd a 350,-.

bottom of page