wix8124445
 

Herplaatsers

Natuurlijk wil ik graag alle katjes in mijn cattery houden. Het zijn op de eerste plaats huisdieren, daarna pas fokdieren. Helaas voelt niet elke kat zich fijn in een cattery en moet je soms in het belang van het dier een beter passend huisje zoeken.

Mochten er herplaatsers beschikbaar zijn, dan worden deze hier benoemd.

Op dit moment zijn er geen andere herplaatsers

Tzt zal voor Eclair (2022/2023) en Star (eind 2022/begin 2023)een nieuw huisje gezocht worden, beide verhuizen met een eigen kitten omdat ik ze niet alleen wil plaatsen, maar beide sterke karakters hebben die niet bij elke andere kat passen. 

Star (mag alleen verhuizen met een kitten uit haar volgende nest)

Naam: IC Blazing Star Made by Mexx

Geboren: 30-07-2019

Kleur: blue tortie mitted 

Star trekt zich hier vaak terug boven of buiten, ze heeft niet echt een click met de andere katten. Ze is daarentegen dol op mensen en springt bij elke vreemde op schoot. Elke avond komt ze op bed bij je liggen, kusjes geven, een poot tegen je hoofd leggen of je een flinke wasbeurt geven.  Ze heeft een heerlijke zachte vacht die nagenoeg onderhoudsvrij is. Star speelt graag met een hengel en geniet van in de tuin liggen en vliegjes vangen. Ze kan zichzelf vermaken, maar komt geregeld even checken waar iedereen is en om geknuffeld te worden.

Ze is bij met haar vaccinaties, heeft een chip en paspoort en zal geholpen worden voor ze herplaatst wordt.

Star mag alleen verhuizen met een passend kitten uit haar eigen nest tzt (verwacht in de zomer), ze is namelijk dol op haar eigen babies. Ze heeft een afgesloten, catproof grote ren of tuin nodig (alleen een schutting is niet voldoende om haar binnen te houden). Star kent geen kinderen, maar ik verwacht dat niet te jonge kinderen,(die haar met rust kunnen laten als ze dat wil) geen probleem zijn.

Eclair is een poes met een eigen willetje. Ze is dol op mensen die ze kent, maar kan echt wat nerveus en een kat-uit-de-boom-kijker zijn bij vreemden. Ze zal bij een verhuizing wat tijd nodig hebben om te wennen, dit is ook de reden dat ik haar liever niet plaats bij kleine kinderen, die kent ze niet (12+ en rustig moet goed gaan).

Bij bekenden ligt ze het liefst de hele tijd op schoot en ze volgt je overal in huis en zal zich overal mee bemoeien. Ze is speels en zit graag in de tuin, ze heeft dan ook een afgesloten, catproof ren of tuin nodig (alleen een schutting is niet voldoende om haar binnen te houden).

Eclair mag tzt verhuizen met een passend kitten uit haar eigen nest (verwacht in het voorjaar), daar zal ze zich aan op kunnen trekken in haar nieuwe huisje.