wix8124445
top of page

Éclair

Naam: IC Fair Éclair Made by Mexx

Geboren: 31-10-2020

Ouders: NW'22 SC Buttercup Made by Mexx x Awesome Austin Made by Mexx

Kleur: Blue bicolor 

Testen

-DNA HCM en PKD: negatief door vererving (vrij)

-Bloedgroepbepaling: A

-Echo HCM en PKD: vrij (jan 2022)

-FIV/FeLV: negatief (jan 2022)

Éclair komt uit het F-nest.

Ik wilde heel graag een kitten houden uit deze combinatie, omdat beide ouders door mij gefokt zijn. Mijn oog was eerst gevallen op Cinnamon en later op Cupcake, zij waren beide het best getekend. Maar Éclair verkocht zich gewoon aan mij. Ze was zo aanwezig, zo speels en knuffelig. Dat maakte dat ik haar kleine schoonheidsfoutje vergat (wit onder haar oor aanzet).

Te samen met haar prachtige ogen, heerlijke bunnycoat en lange lijf maakte het dat ik toch maar besloot dat dit gekke meisje mocht blijven, onder voorbehoud dat ze verder goed zou ontwikkelen.

En dat heeft ze gedaan.

Éclair brengt leven in de brouwerij. Ze is dol op ome Naantje en Molly en krijgt zelfs oma Mette aan het spelen. Alleen haar moeder Buttercup heeft ze nog niet betoverd, die blijft een grumpy en strenge moeder, net als strenge tante Star. Eigenlijk lijkt ze ook veel meer op tante Star en haar vader Kevin. Het zelfde lichaam en dezelfde vacht, even actief en sociaal, maar ook heel eigenwijs als haar iets niet bevalt (gelukkig komt dat vrijwel nooit voor). 

Éclair is nog volop in ontwikkeling van jonge poes naar volwassen dame en op dit moment is ze nog een lange slungel met weinig vet op haar lijfje. In Maart 2022 heeft ze haar 1e nest gekregen, het I-Nest. Hierna heeft ze een Suprelorin gekregen zodat ze een ruime pauze heeft voor een volgend nest.

bottom of page