wix8124445
 

Éclair

Naam: Fair Éclair Made by Mexx

Geboren: 31-10-2020

Ouders: Buttercup Made by Mexx x Awesome Austin Made by Mexx

Kleur: Blue bicolor 

Testen

-DNA HCM en PKD: negatief door vererving (eigen volgt)

-Bloedgroepbepaling: volgt

-Echo HCM en PKD: volgt

-FIV/FeLV: volgt

Éclair komt uit het F-nest.

Ik wilde heel graag een kitten houden uit deze combinatie, omdat beide ouders door mij gefokt zijn. Mijn oog was eerst gevallen op Cinnamon en later op Cupcake, zij waren beide het best getekend. Maar Éclair verkocht zich gewoon aan mij. Ze was zo aanwezig, zo speels en knuffelig. Dat maakte dat ik haar kelien schoonheidsfoutje vergat (wit onder haar ooraanzet).

Tesamen met haar prachtige ogen, heerlijke bunnycoat en lange lijf maakte het dat ik toch maar besloot dat dit gekke meisje mocht blijven, onder voorbehoud dat ze verder goed zou ontwikkelen.

En dat heeft ze gedaan.

Éclair brengt leven in de brouwerij. Ze is dol op ome Naantje en Molly, kan heerlijk rennen met Star en krijgt zelfs oma Mette aan het spelen. Alleen haar moeder Buttercup heeft ze nog niet betoverd, die blijft een grumpy en strenge moeder. Eigenlijk lijkt ze ook veel meer op tante Star en haar vader Kevin. Het zelfde lichaam en dezelfde vacht, even actief en sociaal, maar ook heel eigenwijs en pittig als haar iets niet bevalt (gelukkig komt dat vrijwel nooit voor). 

Écclair is op dit moment een lange slungel met weinig vet op haar lange lijfje. Ze heeft ook nog alle tijd om zich verder gaan ontwikkelen tot een volwassen dame. Ze zal haar testen waarschijnlijk eind 2021 krijgen en vanaf 2022 verwachten we pas een nest met haar te gaan fokken.

Éclair 11 d
press to zoom
Éclair  3,5 w
press to zoom
Éclair  6 w
press to zoom
Éclair  10 w
press to zoom
Éclair  11 w
press to zoom
Lroze 14 weken2
press to zoom
Éclair 16 w
press to zoom
Éclair  4,5 m
press to zoom
Éclair  4,5 m
press to zoom
Éclair  5 m
press to zoom
Éclair  6 m
press to zoom
Éclair  6 m
press to zoom
1/1